Prijzen behandeling / coaching

De Krachtwacht werkt met een vaste prijs voor alle behandelingen en trajecten. 

* Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur vóór aanvang kosteloos worden geannuleerd. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden doorberekend: de eerste keer 50%, daarna 100%.

Rekenvoorbeeld PS. Food & Lifestyle

Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, maar indien je meteen begint verlengen we de tijd tot ongeveer een uur. Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.
Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onze contact pagina!

Een Baken

Een vuurtoren is meer dan een lantaarn aan de kust. De verlichte toren begeleidt schepen zodat zij op een veilige wijze verder kunnen navigeren langs de kust. Zelfstandig veilig verder varen met hulp van een vuurtoren. De Krachtwacht is als de vuurtoren. Een navigator om de balans van geestelijke en mentale gezondheid te verbeteren. Een baken, zodat mensen zichzelf kunnen verbeteren en deze koers vast kunnen houden.

Als natuurgeneeskundigen en coach begeleidt De Krachtwacht haar cliënten naar een gezondere toekomst met een gezonde geest in een krachtig lichaam.

Een vuurtoren | De Krachtwacht, jouw baken naar een gezondere levensstijl

Wil je meer weten..

Over het PS. Food & Lifestyle programma van De Krachtwacht?

Animatie maatwerk advies | De Krachtwacht
Meer over PS. Food & Lifestyle