Resultaatgericht naar een blijvend gezond gewicht

Ina van Lith, jouw PS. Food & Lifestyle coach!

Een gezondere leefstijl. Een streven van velen. Een strijd die bergop wordt gevoerd, vaak zonder blijvend resultaat.

Ik, Ina PS. Food & LifeStyle coach begeleid jou om je doelen te bereiken en vast te houden. PS. Food & Lifestyle maakt jouw doelen haalbaar met resultaat! Het grote obstakel bij het werken aan een gezondere levensstijl en afvallen is vaak niet een gebrek aan motivatie maar het langdurig volhouden van strenge diëten. En laten we eerlijk zijn, niemand houdt van diëten, ik ook niet.

Blijvend resultaat met plezier!

Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Professionele begeleiding

Jarenlange ervaring en opleidingen in zowel de Westerse als de Chinese geneeswijzen geven het PS. Food & Lifestyle programma van De Krachtwacht extra elementen. Zo combineert De Krachtwacht het PS. Food & Lifestyle programma regelmatig met diverse behandelingen om jou niet alleen de balans te bieden in voeding maar ook in fysieke en mentale conditie!

3 fases

Het PS. food & lifestyle programma bestaat uit 3 fases waarin je in iedere fase kennis maakt met nieuwe voedingsproducten en recepten. Wekelijkse consulten met mij als jouw PS. food & lifestyle coach helpt je om de aangereikte handvatten te gebruiken en het PS. food & lifestyle programma op de juiste wijze in te zetten om jouw doel te behalen.

Na afronding van het programma laat ik je niet alleen, ik blijf je nog een jaar lang begeleiden om het effect van het programma te maximaliseren! De pijlers van PS. food & lifestyle:

 Resultaatgericht

Iedere week heb je contact met mij om je voortgang te bespreken en doelen te verleggen.

Géén eentonig programma

PS. food & lifestyle heeft een grote variatie aan producten, jij bepaalt wat je eet!

Planmatige aanpak

Niet minder maar anders eten, je past je snel aan aan je nieuwe voedingsschema met PS. food & lifestyle! Meer weten over wat PS. food & lifestyle voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Afspraak maken
Zoete snacks uit één van de PowerSlim pakketten | De Krachtwacht

Niet minder eten maar anders eten

Het PS. food & lifestyle programma bevat heerlijke gerechten. Géén eentonig programma maar een blijvende verandering in jouw eetpatroon. 

animatie | De Krachtwacht
Maak een afspraak