Resultaatgericht naar een blijvend gezond gewicht

Ina van Lith, jouw PowerSlim coach!

Een gezondere leefstijl. Een streven van velen. Een strijd die bergop wordt gevoerd, vaak zonder blijvend resultaat.

Ik, Ina, help je graag om jouw doelen wel te bereiken én vast te houden. PowerSlim maakt jouw doelen haalbaar met resultaat! Het grote obstakel bij het werken aan een gezondere levensstijl en afvallen is vaak niet een gebrek aan motivatie maar het langdurig volhouden van strenge diëten. En laten we eerlijk zijn, niemand houdt van diëten, ik ook niet.

Blijvend resultaat met plezier!

Het PowerSlim programma gaat voor een blijvend resultaat, wat wél vol te houden is. Niet minder eten maar anders eten is dan ook één van de hoekstenen van het programma. Het PowerSlim programma is erop gericht dat voeding gezond én lekker is. Op deze wijze is het geen kwestie meer van volhouden maar voortzetten met plezier.

Het PowerSlim programma is gebaseerd op basis van eiwitrijke en koolhydraat arme voedingsproducten van hoge kwaliteit! 

Professionele begeleiding

Jarenlange ervaring en opleidingen in zowel de Westerse als de Chinese geneeswijzen geven het PowerSlim programma van De Krachtwacht extra elementen. Zo combineert De Krachtwacht het PowerSlim programma regelmatig met diverse behandelingen om jou niet alleen de balans te bieden in voeding maar ook in fysieke en mentale conditie!

3 fases

Het PowerSlim programma bestaat uit 3 fases waarin je in iedere fase kennis maakt met nieuwe voedingsproducten en recepten. Wekelijkse consulten met mij als jouw PowerSlim coach helpt je om de aangereikte handvatten te gebruiken en het PowerSlim programma op de juiste wijze in te zetten om jouw doel te behalen.

Na afronding van het programma laat ik je niet alleen, ik blijf je nog een jaar lang begeleiden om het effect van het programma te maximaliseren! De pijlers van PowerSlim:

 Resultaatgericht

Iedere week heb je contact met mij om je voortgang te bespreken en doelen te verleggen.

Géén eentonig programma

PowerSlim heeft een grote variatie aan producten, jij bepaalt wat je eet!

Planmatige aanpak

Niet minder maar anders eten, je past je snel aan aan je nieuwe voedingsschema met PowerSlim! Meer weten over wat PowerSlim voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Afspraak maken
Ina van Lith | PowerSlim coach | De Krachtwacht
Zoete snacks uit één van de PowerSlim pakketten | De Krachtwacht
Starterspakket PowerSlim | De Krachtwacht | PowerSlim Coach

Niet minder eten maar anders eten

Het PowerSlim programma bevat heerlijke gerechten. Géén eentonig dieet maar een blijvende verandering in jouw eetpatroon. Biologische voeding waar je blij en fit van wordt!

animatie | De Krachtwacht
Maak een afspraak