Home > PowerSlim

Resultaatgericht naar een blijvend gezond gewicht

Maak kennis met Ina van Lith, PowerSlim coach in Buren

Wil je concreet aan de slag met een gezondere leefstijl? Volop energie hebben voor je dagelijkse activiteiten? Echte resultaten behalen, aan de hand van een praktisch programma? Ik help je graag om jouw doelen te bereiken. Ik ben Ina van Lith, jouw PowerSlim coach. Aangenaam!

PowerSlim: duidelijke doelen, concrete resultaten

Geen jojo-effect, maar blijvend resultaat. Niet mínder eten, maar anders leren eten. Smakelijk, gezond en gevarieerd. Het PowerSlim programma is een praktische en doelgerichte methode om snel tot een gezondere leefstijl te komen, op basis van eiwitrijke en koolhydraatarme producten van hoge biologische kwaliteit.

Het programma bestaat uit 3 fases. In elke fase maak je kennis met nieuwe producten en recepten. En tijdens een wekelijks consult krijg je van mij handvatten om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ook na het afronden van de derde fase blijf ik je trouwens nog een jaar lang begeleiden. Alles om ervoor te zorgen dat je jouw gezonde leefstijl en nieuwe energie ook daadwerkelijk vasthoudt!

De belangrijkste voordelen van het PowerSlim Programma:

  • Concrete resultaten. Elke week bespreken we de vooruitgang die je hebt geboekt en richten we ons op je nieuwe doelen.
  • Grote keuze aan gezonde recepten en producten. Jij bepaalt wat je eet!
  • Planmatige aanpak, waardoor je een gezond eetpatroon vlot in je dagelijks leven toepast.

Mijn bijdrage aan jouw persoonlijke succesverhaal

Welke doelen heb jij voor ogen? Meer energie? Een gezonder gewicht? Mijn naam is Ina van Lith, gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. En ik hoor graag welke concrete resultaten jij wilt behalen met het PowerSlim programma, zodat ik een optimale bijdrage kan leveren jouw persoonlijke succesverhaal.

 

In balans blijven, hoe doe je dat?

 

Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Tijdens het PowerSlim programma coach ik je, nadat je je streefgewicht hebt bereikt nog een jaar lang. Zodat je leert om je gezonde leefstijl voort te zetten.

Lees verder