Succesverhaal Wilco

Succesverhaal Wilco | De Krachtwacht | PowerSlim

Mijn PowerSlim avontuur startte omdat mijn vrouw een proefpakketje had gewonnen. Ze vond het wel wat voor mij omdat ik overgewicht had en diabetes. Ik vond het het proberen waard en ben gestart.

Nadat ik 3 dagen het proefpakketje had getest ben ik samen met mijn vrouw naar Ina gegaan, mijn PowerSlim coach. Zij gaf ons hele goede uitleg over het PowerSlim programma en met een starterspakket onder mijn arm liep ik weer naar buiten.

Het begin vond ik lastig

Samen met mijn vrouw was ik druk om alles uit te vogelen en klaar te zetten voor de volgende dag. Maar dankzij de hulp van Ina, het kookboek en de maaltijden van mijn vrouw, ging het super goed! Af en toe had ik er wat moeite mee en had ik zin in iets zoets, maar gelukkig kon ik dan een koolhydraatarm alternatief van PowerSlim nemen. De Toffee chocoladekoek en de Melkchocolade chunk waren mijn favorieten! In het weekend eet of drink ik vaak net wat meer dan toegestaan is, maar dat compenseer ik door op maandag weer wat strenger te zijn. Zo blijft het leuk en kan ik het goed volhouden.

Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt!

En ben daar zelfs nog wat onder gegaan. Ik voel mij nu zoveel beter! Ook het in balans blijven gaat goed. Doordeweeks let ik goed op wat ik eet en probeer zoveel mogelijk koolhydraatarm te eten. In het weekend beloon ik mezelf dan met wat extra’s. Doordat ik nog een jaar lang nabegeleiding krijg van mijn coach heb ik een stok achter de deur. Na dat jaar ben ik zo gewend aan mijn nieuwe levensstijl dat ik zeker weet dat het goed zal blijven gaan!

error: De inhoud op deze website is eigendom van De Krachtwacht.