Metamorfose Eline

“Die gouden bikini ga ik dragen volgende zomer”

Eind augustus 2020 startte ik met het veranderen van mijn levensstijl. Door mijn gewicht voelde ik me toch onzeker, ondanks diverse pogingen lukte het maar niet om af te vallen. Door mijn lengte van 1.60 is iedere extra kilo duidelijk zichtbaar. Toen mijn moeder na de zomervakantie vertelde wat ze ging doen, vond ik het ook erg interessant. Ik maakte mijn kennismakingsafspraak met Ina en begon aan het programma.

Iedere week ging ik langs bij Ina. Samen bespraken we het programma, over hoe het ging en over hoe het beter kon. Ina gaf mij tips over de verleidingen, het uit eten en verjaardagen/feestjes. Ik ben verleidingen zeker niet uit de weg gegaan. Wel ben ik gestopt met alcohol drinken in de strenge fase en dit vond ik ook helemaal niet erg. Ik ging gewoon gezellig uit eten, want dat ga ik na het programma natuurlijk ook gewoon doen. Dit mag niet veranderen in mijn nieuwe levensstijl.

Iedere week kwam ik steeds een stapje dichterbij mijn doel, een gouden bikini kunnen dragen volgende zomer. Ina was net zoals ik elke week blij als er weer iets van af was. Ze leefde erg met mij mee en dat maakt haar zo gezellig.

Het was niet altijd eenvoudig. In het begin was het wat zoeken, wat vind ik lekker en wat niet. Ik eet nu lekker en veel en heb geen moeite met de producten van PowerSlim. Wel miste ik in de strenge periode heel erg mijn boterham met pindakaas. Deze heb ik na de strenge fase ook gelijk als eerste genomen. Het doorzetten wordt beloond.

Na twee weken voelde ik in mijn lichaam dat ik aan het veranderen was. Na vier weken kon ik het ook echt zien, ik was trots. Na acht weken hoorde ik het van heel veel mensen, dit gaf mijn zelfvertrouwen een boost. Ik ben niet groot met mijn lengte en was daarom ook erg blij dat je het steeds beter zag. Door een blessure kon ik helaas niet meer actief voetballen, maar de kilo’s bleven verdwijnen. Ik begon aan mijn krachttrainingen bij de fysio voor mijn knie, hierbij deed ik ook gelijk een paar buikspieroefeningen mee. Ik kijk hier nu met vol trots op terug, want wat een resultaat!

Ik ga nu beginnen met mijn balans. Nu dat ik me zo goed voel, wil ik natuurlijk niet het jojo effect creëren. Ik ga mijn levensstijl veranderen en ervoor zorgen dat mijn zelfvertrouwen goed blijft. Ik mag trots zijn op mezelf nu en ga dit ook zo vast houden.

Ik ben erg blij met de fotoshoot die ik heb gekregen van Ina. Hierin kan ik echt zien hoeveel ik ben kwijt geraakt en zie ik dat ik echt ben veranderd. Ik herken mezelf bijna niet meer als ik de voor en na foto zie. Door de enorme steun, tips en motiverende gesprekken ben ik erin geslaagd om mijn doel te bereiken. Zonder Ina was het me ook niet gelukt! Ontzettend bedankt!

Ben jij benieuwd wat PowerSlim voor jou kan beteken? Kijk op onze PowerSlim pagina en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

error: De inhoud op deze website is eigendom van De Krachtwacht.