Metamorfose Conny

Mijn doel om er 22 kg. af te krijgen heb ik nu al enkele maanden geleden bereikt en ik blijf netjes op gewicht. Uiteindelijk heb ik het doel zelf overtroffen naar 26 kg., super blij mee

De eerste weken heb ik mij strikt aan de weekmenu’s van PowerSlim gehouden maar op een gegeven moment ga je er meer mee spelen. Per fase werd goed aangegeven wat je wel mocht en daar wordt je creatiever in.

De recepten zoals de biefstukreepjes, wraps en vis zijn echt lekker. Soms was het zwaar maar wat mij echt geholpen heeft zijn de tussendoortjes. De grootste uitdaging vond ik onze vakantie, ik wilde toch graag van de buitenlandse keuken genieten zonder kilo’s aan te komen en ik wilde ook niet als afgestudeerd konijn terug komen. Ik heb duidelijke keuzes gemaakt, geen groot ontbijtbuffet maar kwark met fruit, tussen de middag een salade zodat ik s’avonds heerlijk uit eten kon gaan. Het uit eten gaan of bbq is gewoon mogelijk alleen maak ik andere keuzes, geen 3 gangen en de friet laat ik staan.

Voor mij is PowerSlim de perfecte formule, lekkere recepten, ruime variatie aan producten en een fijne coach waar ik elke week ga wegen, wat zeker een stok achter de deur is. Ondanks mijn drukke bestaan heel goed te doen.

error: De inhoud op deze website is eigendom van De Krachtwacht.