Metamorfose Arianne

Mijn arts raadde mij aan om wat aan mijn gewicht te gaan doen. Ik had de laatste tijd lichamelijke klachten. Ik was moe en kortademig. Zelf liep ik ook al langer met de gedachte om iets aan mijn gewicht te gaan doen. Sporten, diëten??

Sporten was vroeger mijn lust en mijn leven. Ik vergeleek mij wel eens met Erica Terpstra (sorry Erica). Maar geen tijd, werken/oppassen/mantelzorg voor ouders.

Bij mijn nichtje zag ik dat ze fantastisch was afgevallen en ze vertelde over PowerSlim. Super enthousiast belde ik de volgende dag met Ina van De Krachtwacht in Buren en ben meteen gestart.De begeleiding was fantastisch. Iedere week bijpraten en het weegmoment (altijd spannend). Het eten en de producten waren smaakvol en goed vol te houden, zonder honger. Ik nam iedere dag een trommeltje met wat ik mocht eten mee naar mijn werk zodat ik om de 2.5 uur kon eten. Ook uit eten gaan was geen probleem, ik maakte andere keuzes. Het ging vanzelf je moet gewoon de knop omzetten.

Ook voor de komende feestdagen zijn er lekkere recepten te vinden in het receptenboek. Ik denk dat niemand het een bezwaar vindt om zo de feestdagen door te brengen.

Ik ben inmiddels 20 kg afgevallen en voel mij fantastisch. Nu ik op mijn streefgewicht ben blijf ik nog een jaar onder begeleiding bij Ina.

Ik vind dat ik nu een bruine boterham met oude kaas heb verdiend en dan de knop weer om.

En ik ga een mooi jurkje voor de feestdagen uitzoeken.

error: De inhoud op deze website is eigendom van De Krachtwacht.