Home > Over ons

Over De Krachtwacht

Welkom bij De Krachtwacht!

De Krachtwacht werd in 2006 opgericht door eigenaresse Ina van Lith en u vindt de praktijk in de Betuwse vestingstad Buren. Hier behandelen wij cliënten met uiteenlopende klachten en vragen die betrekking hebben op lichamelijke en geestelijke gezondheid en ontspanning.

Wij waken over uw kracht

Voorheen stond de naam ‘Ina Voetreflextherapie & Massages’ op de gevel. Maar wie mensen helpt zichzelf te vernieuwen, mag zelf natuurlijk niet achterblijven. Daarom heet de praktijk vanaf mei 2015 De Krachtwacht. Deze naam past uitstekend bij ons. Als natuurgeneeskundigen en coaches waken wij over de kracht van onze cliënten. Wat de klacht ook is, het is meestal een samenspel tussen lichaam en geest. Door die weer sterk te maken en de oorzaak van de klachten aan te pakken, kun je weer herstellen. Ons doel: een sterke geest in een krachtig lichaam.

Trainer, coach en voedingsconsulent

Naast haar werk als zelfstandig voetreflextherapeut en masseur verzorgt Ina geaccrediteerde trainingen aan het opleidingsinstituut Total Health en is zij wandelcoach en voedingsconsulente. Dit stelt De Krachtwacht in staat om u een totaaloplossing aan te bieden: een zorgvuldig samengestelde mix van behandelmethodes en adviezen toegespitst op uw persoonlijke situatie.

 

 

Onze visie

De Krachtwacht was één van de eerste praktijken die de westerse voetreflexmethodiek met de Chinese Chinflex® voetreflexmassage combineerde. Als assistent van Chinflex®-ontwikkelaar Marga van Erp van Total Health zag Ina van Lith dat deze methode meerwaarde biedt als aanvulling op de traditioneel Westerse methode. Als natuurgeneeskundigen kijken wij niet alleen naar de symptomen, maar zoeken wij vooral naar de oorzaak van klachten. Hierbij volgen wij de Traditionele Chinese Geneeswijze die niet uitgaat van de behandeling van een ziekte of klacht, maar van het genezen ervan door het verhelpen van de oorzaak. Hierbij worden lichaam en geest als één gezien, met een grote kracht tot genezing. In onze visie is de uitwerking van onze behandeling het meest effectief als je ook jouw levenswijze en -houding onder de loep neemt. Hiervoor geven wij jou advies.

Ina van Lith

Eigenaresse/Natuurgeneeskundige

Opleiding en ervaring

Voordat Ina van Lith de praktijk startte, rondde zij de driejarige hbo-opleiding Voetreflextherapie succesvol af en behaalde zij het hbo-diploma Medische Basiskennis. Haar kennis en kunde vult zij voortdurend aan met vervolgcursussen op het gebied van de behandelingen die wij aanbieden. Zo maakte zij de afgelopen jaren studiereizen naar China, volgde zij colleges aan de Universiteit van Beijing en liep zij stage in diverse Chinese ziekenhuizen. Ina wordt bijgestaan door masseurs en consulenten die – net als zij – beschikken over alle benodigde diploma’s en jarenlange ervaring.

Links

www.totalhealth.eu
www.reflectcursussen.nl
www.integralereflexologie.nl

 

Ina in China

Klik op de foto om deze beter te kunnen bekijken. 

Wist je dat…

Ina ook de training Kernkwaliteiten en het Kwadrant volgde van Daniel Ofman? Hij is hier de grondlegger van en tevens de schrijver van het boek ‘Hé, ik daar…?!’ Kernkwaliteiten werkt met de persoonlijke kernkwaliteit (specifieke sterktes die iemand kenmerken), de valkuil, de allergie en de uitdaging. Wanneer je kernkwadranten, valkuilen, uitdagingen en allergieën met elkaar in verband gaat brengen, noemen we dit een kernkwadrant. Deze zie je hiernaast. Ook deze methode behoort tot de behandelingsmix van De Krachtwacht.

[/vc_ro