De Krachtwacht

Opgericht in 2006 door eigenaresse Ina van Lith na het afronden van haar opleiding tot voetreflextherapeut, is de Krachtwacht inmiddels een rotsvast gezicht in Geldermalsen! Gelegen in de rust van de Betuwe (Gelderland), is het de perfecte locatie om cliënten te helpen om hun gezondheidsdoelen te halen. 

10 jaar PS. food & lifestyle coach

In 2014 kwam ik in aanraking met PS. Na jarenlang zonder veel aandacht te besteden aan mijn gewicht en mijn voeding, begon mijn lichaam te veranderen. Logisch, na 2 zwangerschappen, 3 operaties en een trager werkende schildklier. Ik besloot het PS. programma te volgen en was direct enthousiast vanwege de afwezigheid van hongergevoel, de variatie, makkelijke recepten en ruime keuze aan producten.

Ik zag meteen de waarde van dit programma voor mijn praktijk en volgde de trainingen om PS. food & lifestyle coach te worden. Op 4 april 2014 begon ik officieel als PS. coach. Ik ben trots op de behaalde successen van mijn cliënten in de afgelopen 10 jaar en ik geniet nog elke dag mijn ondersteunende rol als coach.

NEEM CONTACT OP MET INA!

De Krachtwacht en PS. food & lifestyle 

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als voedingscoach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.

Ina is gecertificeerd PS. food & lifestyle coach en helpt haar cliënten het gehele traject van het PS. food & lifestyle programma te voltooien. Niet alleen met het voorzien van een planmatige aanpak maar compleet met een persoonlijke begeleiding door het gehele traject.

Meer weten over PS. Food & Lifestyle?
Een ontbijt uit het PowerSlim pakket | De Krachtwacht | Een gezondere levensstijl met PowerSlim