Ina van Lith | Oprichter van De Krachtwacht

De Krachtwacht

Opgericht in 2006 door eigenaresse Ina van Lith, is de Krachtwacht inmiddels een rotsvast gezicht in Geldermalsen! Gelegen in de rust van de Betuwe (Gelderland), is het de perfecte locatie om cliënten van dienst te zijn en te begeleiden met advies en behandelingen.

Combineren van ervaring en vernieuwing

Niemand is hetzelfde, De Krachtwacht behandelt daarom iedere klacht en cliënt weer anders. Wij combineren hierbij vaak verschillende methoden om klachten te verhelpen en/of om jouw leefstijl te verbeteren. De Krachtwacht heeft de knowhow in huis om op professionele wijze een behandelplan samen te stellen wat het beste bij jouw fysieke en mentale behoefte past!

De Krachtwacht en PS. Food & Lifestyle 

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.

Ina is gecertificeerd PS. Food & Lifestyle voedingscoach en helpt haar cliënten het gehele traject van het PS. Food & Lifestyle programma te voltooien. Niet alleen met het voorzien van een planmatige aanpak maar compleet met een persoonlijke begeleiding door het gehele traject.

Meer weten over PS. Food & Lifestyle?
Een ontbijt uit het PowerSlim pakket | De Krachtwacht | Een gezondere levensstijl met PowerSlim