Ina van Lith | Oprichter van De Krachtwacht

De Krachtwacht

Opgericht in 2006 door eigenaresse Ina van Lith, is de Krachtwacht inmiddels een rotsvast gezicht in vestingstad Buren én sinds 2021 ook in Geldermalsen! Gelegen in de rust van de Betuwe (Gelderland), zijn het de perfecte locatie’s om cliënten van dienst te zijn en te begeleiden met advies en behandelingen.

Combineren van ervaring en vernieuwing

Niemand is hetzelfde, De Krachtwacht behandelt daarom iedere klacht en cliënt weer anders. Wij combineren hierbij vaak verschillende methoden om klachten te verhelpen en/of om jouw leefstijl te verbeteren. De Krachtwacht heeft de knowhow in huis om op professionele wijze een behandelplan samen te stellen wat het beste bij jouw fysieke en mentale behoefte past!

De Krachtwacht en Powerslim

Het niet behandelen van de gevolgen van fysieke klachten maar de oorzaak van de klacht behandelen, is altijd het doel van De Krachtwacht. Het PowerSlim programma past hier feilloos bij. PowerSlim is geen dieet maar een verandering van leefstijl. Anders eten en niet minder, aantrekkelijk toch?

Ina is gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en helpt haar cliënten het gehele traject van het PowerSlim programma te voltooien. Niet alleen met het voorzien van een planmatige aanpak maar compleet met een persoonlijke begeleiding door het gehele traject.

Meer weten over PowerSlim?
Een PowerSlim kookboek | De Krachtwacht
Ina van Lith | Oprichter van De Krachtwacht | Geldermalsen en Buren
Een ontbijt uit het PowerSlim pakket | De Krachtwacht | Een gezondere levensstijl met PowerSlim