Home > Methodes

Onze methodes

Een goed begin

Voor een succesvolle behandeling bij De Krachtwacht is het belangrijk dat wij jou goed leren kennen. Tijdens jouw eerste bezoek voeren wij een kennismakingsgesprek met je zodat wij een beeld krijgen van jouw klachten en medische achtergrond. Ook voeren wij jouw eerste lichaamsbehandeling uit.

 

Jouw behandeling

Na het gesprek onderga je de eerste behandeling of coaching. Welke dit is, is afhankelijk van de methodes die wij kiezen voor jouw specifieke klacht(en). Tijdens de behandeling krijg je de tijd en ruimte om tot jezelf te komen. Soms is dat door stilte of juist door een gesprek. Het kan ook zijn dat wij je confronteren door je een spiegel voor te houden. Wat ook nodig is, het gebeurt altijd vanuit verbinding en respect in een sfeer van vertrouwelijkheid.

Onze methodes

Klik op onderstaande links om alles te lezen over deze methodes:

Persoonlijk dossier

In een dossier nemen wij o.a. informatie op over jouw klachten, leefwijze, medische voorgeschiedenis en eerdere behandelingen. En wij stellen een behandelplan-op-maat op. Dit kan ook een combinatie zijn van behandelingen, coaching en/of adviezen betreffende leefstijl en voeding. Jouw behandelingen zijn het meest effectief als je ookjo uw levenswijze en -houding onder de loep neemt. Hiervoor geven wij je advies.

De kosten voor het eerste consult (max. 75 minuten) bedragen € 67,50.

Vergoeding verzekering

De Krachtwacht is aangesloten bij de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en gecertificeerd door het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hierdoor vergoed jouw verzekeraar therapeutische behandelingen geheel of gedeeltelijk bij een aanvullende verzekering. Behandelingen gaan niet van jouw eigen risico af. Informeer hiernaar bij jouw verzekeraar.

 

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur vóór aanvang kosteloos geannuleerd worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden doorberekend: de eerste keer 50%, daarna 100%.