Guasha één van de behandelingen bij De Krachtwacht | Buren en Geldermalsen

Ieder mens is uniek

Ieder mens is anders, zo kijkt De Krachtwacht ook naar de klachten van iedere cliënt. Om die reden ontvangt ook geen enkele cliënt dezelfde behandeling. Zelfs niet als de klachten identiek zijn.

Zoeken naar de oorsprong

Wij horen het erg vaak, jaren van vermoeidheid, angst en stressklachten. Vaak wordt er via de huisarts of andere specialisten een oorzaak gevonden en met succes behandelt. Soms wordt er echter geen oorzaak gevonden en zijn de gevolgen “beperkt”. Het advies wat dan volgt is vaak: “Helaas maar u zult ermee moeten leren leven”. De Krachtwacht betwist deze uitkomst niet en zal ook nooit het advies van een arts betwijfelen. De Krachtwacht behandeld echter geen klachten, wij nemen liever de oorzaak weg.

Lichaam en Geest, het één versterkt het ander

Maar kunnen elkaar ook verzwakken. Alle behandeltrajecten van de Krachtwacht zijn gebaseerd om beide te versterken. Een gezonde geest maakt immers een sterker lichaam en vice versa! Om het zelf genezend vermogen van lichaam en geest te activeren bieden wij op maat gemaakte behandeltrajecten aan voor onze cliënten. Samen werken om jouw Kracht op te bouwen, dat is De Krachtwacht!

Behandelingen op maat

Veel klachten kunnen voorkomen worden door de juiste voeding. Zo is het resultaatgericht werken naar een fitter lijf (en dus ook geest!) met het PS. food & lifestyle programma één van de behandeltrajecten waar wij vaak voor kiezen bij de meest uiteenlopende klachten. De vergissing dat de juiste voeding alleen belangrijk is voor mensen met overgewicht zien wij erg vaak voorbij komen. Je zult verstelt staan welke klachten er verholpen kunnen worden door een gezond spijsverteringsysteem, verkregen door het juiste voedingstraject!

PS. food & lifestyle , wat voor jou?
Tonny, stralend na het PowerSlim traject | De Krachtwacht
Repen uit het PowerSlim assortiment | De Krachtwacht
Een PowerSlim ontbijt | De Krachtwacht

Methodes

De Krachtwacht biedt diverse methodes aan om fysieke en mentale klachten te verminderen en zelfs te verhelpen.

Animatie van de methodes van De Krachtwacht
Bekijk onze behandelingen