Home > Klachten

Uw klachten

Blijf niet lopen met klachten

De eerste stap in het aanpakken van klachten zet je zelf, namelijk door te beslissen dat je er iets aan gaat doen. Alleen daar gaat al een enorme kracht vanuit. De Krachtwacht kan jou helpen bij de stappen die daarop volgen: het aanpakken van de oorzaken ervan om de klachten zoveel mogelijk te verminderen, dan wel helemaal op te lossen.

 

Lichaam en geest

Lichaam en geest kunnen in onze optiek niet worden losgekoppeld bij het oplossen van klachten. Geestelijke problemen kunnen hun weerslag hebben op het lichaam. Hoe vaak gaat angst en stress niet gepaard met lichamelijke pijn en ongemakken? Andersom geldt hetzelfde; van pijn kun je behoorlijk in de put raken. Wij onderscheiden weliswaar methodes voor lichaam en geest, maar hebben hierbij altijd het doel het zelfgenezend vermogen te activeren, zodat beide worden behandeld en samenwerken om de klacht te verhelpen.

 

Behandelingen-op-maat

Ieder mens is uniek. Daarom ontvangen geen twee mensen dezelfde behandeling, hoe overeenkomstig hun klachten ook zijn.

Onze methodes

Hier lees je onze methodes voor het lichaam.
Hier lees je onze methodes voor de geest.
Hier lees je methodes die wij toepassen m.b.t. zwangerschap.

Wist u dat…

in China veel preventief wordt gemasseerd om het lichaam gezond te houden en eventuele klachten zo snel mogelijk te behandelen? Je hoeft dus niet ziek te zijn om baat te hebben bij onze behandelingen. Het helpt jeu om in balans te blijven en klachten te voorkomen. Je knapt er in ieder geval van op en zult je nadien prettig en meer ontspannen voelen.